"Vanuit mijn passie en bevlogenheid breng ik onderwijsorganisaties verder. Ik denk 'out of the box' en los complexe vraagstukken met verrassende en/of innovatieve ideeën op."

Over mij

Mijn passie voor onderwijs is zolang ik me kan herinneren groot. Ik zoek steeds in elke setting/omgeving waar ik werkzaam ben de uitdaging op. Mijn energie haal ik uit het oplossen van complexe situaties. Daarbinnen komen mijn persoonlijke kwaliteiten en voorkeuren tot het beste tot zijn recht. 

Ik zie steeds mogelijkheden, ben gedreven en enthousiast, heb veel energie en ga er vol voor. Ook ben ik daadkrachtig, creatief, ambitieus en communicatief vaardig. Het 'anders denken' is voor mij een tweede natuur maakt en dat ik ieder vraagstuk zie als kans en ook op die manier aanvlieg.

In de (onderwijs)context

•   werk visiegestuurd

•   ben in mijn handelen zowel een doener, denker, strateeg als een analitycus

•   ben in staat onderwijsontwikkelingen/-vernieuwingen vorm te geven, aan te sturen en te implementeren

•   beschik over executiekracht

•   creëer ruimte voor het inzetten van talent en het stimuleren van groei

•   zacht op de mens, waar nodig stevig op de feiten

•   spreek de taal van kinderen/ouders met verschillende sociale/culturele achtergronden

•   verbinder tussen partners – bruggenbouwer


Wat vinden anderen?

  
 "Je hebt een heldere kijk en visie op onderwijs en weet hier op te sturen, waarbij je ruim voldoende bagage in huis hebt om te kunnen differentiëren en aan te sluiten op de behoefte van de school/opdrachtgever."
- bestuurder/opdrachtgever

"Je bent zeer toegankelijk, makkelijk benaderbaar en toont je een echte 'verbindingsofficier'. Je werkt snel, doelgericht en accuraat, maar vergeet daarbij nooit medewerkers en stakeholders mee te nemen."
-
manager kinderopvang

"Jij bent een figuurlijk zwaargewicht! Iemand die weet waar ze over praat, breed georiënteerd is, de lijnen goed kan uitzetten en met een prettige vaste hand het roer op onze school heeft overgenomen."
- lid management team school

“Je bent bevlogen - ook lastige dingen weet jij goed te brengen – verbaal sterk – theoretisch goed onderlegd – daadkrachtig: plannen worden uitgevoerd – jij schuwt het lastige gesprek niet.” 
– intern begeleider
 

“Je bent een fijne oprechte collega met veel vakkennis en idealen. Je bent altijd bereid om dit te delen.”
– collega-directeur
 

 
“Ik zie je genieten van je werk. Je houdt ervan mensen verder te brengen. Ik heb bewondering voor je drive en creativiteit.”
– collega vanuit opleiding Interimmanagement

 
“Van jou mocht ik hele nieuwe dingen doen. Je hebt mij geholpen om te groeien.”
– administratieve kracht